• Stacks Image 2785
  • Stacks Image 2773
  • Stacks Image 2777

Personen


fotonicole.rw
tel: +31 (0)20 6700895
e-mail:
nicole.batist@kencie.nl
Nicole Batist
Nicole Batist is een specialist op het gebied van het financieringsrecht en het ondernemingsrecht. Zij is in 1998 als advocaat begonnen bij Allen & Overy. Daarna is zij Director Legal geweest bij merchant bank Kempen & Co N.V. Nicole was tevens lid van de werkgroep effectenrecht van de Nederlandse vereniging van banken (NVB) en voorzitter van de expertpool EMIR bij DACSI. Door Nicole’s jarenlange ervaring in de internationale financiële transactiepraktijk is zij uitstekend in staat om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden, contractsonderhandelingen te voeren en u van strategisch advies te voorzien.

Marc Keijzer
Marc Keijzer heeft ruime ervaring op het gebied van het financieringsrecht en het ondernemingsrecht. Na het afronden van zijn studie Nederlands recht in 1997 is hij werkzaam geweest als advocaat bij onder andere Allen & Overy. Marc staat ondernemingen, financiële instellingen en pensioenfondsen bij in het begeleiden van (internationale) transacties. Marc weet snel tot de kern van de zaak door te dringen en is daardoor als geen ander in staat u te begeleiden bij het opstellen en uitonderhandelen van (internationale)
overeenkomsten en om complexe juridische vraagstukken op een eenvoudige wijze uit te leggen. Marc is naast advocaat tevens Solicitor of the Senior Courts of England and Wales (np).


fotomarc.rw
tel: +31 (0)20 6700895
e-mail:
marc.keijzer@kencie.nl
Deze site gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.